M 365 icon-email    E-nastava DDS / PDS     eUNSA     Student guide     Promo video     

COVID19

testiranje covid19

Poštovane studentice i studenti,

Redovita anonimna anketa studenata integriranog studija veterinarske medicine za evaluaciju rada akademskog osoblja u tekućem zimskom semestru ak. 2020/21. godine će se realizirati putem on-line platforme eUNSA u periodu od 28.12.2020. godine od 00:00 sati do 17.01.2021. godine do 23:59 sati.

Potrebno je da svako od vas u gore navedenom periodu pristupi svom ličnom profilu na eUNSA portalu i da izvrši evaluaciju rada akademskog osoblja po nastavnim predmetima čiju nastavu ste redovito pohađali u tekućem semestru.

Anonimnost učešća u anketi garantira Univerzitetski tele-informatički centar UNSA (UTIC). Iako anketu popunjavate sa svojih ličnih eUNSA profila, u bazu podataka se ne spašavaju informacije koji student je dao koji odgovor, ana drugom mjestu UTIC čuva podatke da je student ocijenio neki predmet kako ga ne bi mogao ponovo ocijeniti. Stoga, niti UTIC, ni administratori našeg fakulteta, profesori ili asistenti neće imati podatke koji student je dao koji odgovor. Iz tog razloga vas molimo da ne navodite svoje lične podatke u komentarima.

Ovim putem molim poštovane studentice i studente da uzmu učešće i odgovore na anketu kako bismo dobili dragocjene ocjene, mišljenja i konstruktivne prijedloge u cilju poboljšanja kvaliteta nastave.

 

S poštovanjem,

Prof. dr. Davor Alagić

Prodekan za osiguranje kvaliteta Veterinarskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu

Kategorija: Vijesti